"yang pergi biarkan pergi, yang masih hidup mesti diteruskan"

05 September 2009

minta komen

alhamdulillah...
ni lah hasil kerja aku tuk ari ni..
tp masih ade kelemahan ag..
biasa laa,melukis mmg mnguji kesabaran aku..

kdng2 komen yg dtg 2 mmberi smngt pd aku..
bgus lah cmtu..
tpi kdng2 ade gk komen2 yg boleh melemahkan aku..
komen yg x berasas..

tapi aku akui camni lah realiti sebenar seorg pelukis..
berjaya dalam kritikan orang lain.

pemimpin yg aku segani..

Siapakah pemimpin negara Islam
yang enggan tunduk kepada kuasa
Amerika Syarikat dan Eropah?

Siapakah pemimpin negara Islam
yang dengan lantang dan berani
mempertikaikan peristiwa Holocoust?

Siapakah pemimpin negara Islam
yang berdakwah kepada kuasa besar dunia
melalui surat selepas Rasulullah?

dia lah orgnye..ahmadinejad..
dia gak digelar singa baru dunia islam..


nilah prof.ir
hehehe..
tuan punye blog ni..

lukisan ni xclear sgt..
lagi pun aku snap gne camera phone je..
bese ar..nk cepat..
tapi syukur la ade W660i tu..
leh gak aku trnsfer msuk n postkn..


ni la kak sue..huhu..
ni dh kli kedua aku aku lukis pic ni..
tapi ats permintaan kak sue yg nk original..
aku lukis la blik..bg ok sikit dr dulu..
yg mula2 tu truk sgt aku nmpk..
nk bg pun xsampai hati..
bese ar..baru nk berjinak2 dlm seni ni..
banyak kesabarannya..
harap2 kak sue leh trime ar lukisan ni..
mudah-mudahan..amin..




pic ni pun same..
dah kli kedua aku lukis gmbr die ni..
mujur la kli nmpk ok skit dr dulu..
kalau yg dlu tu mmg truk ar..
tp alhmdulillah ar..trubat sikit smngt aku ni..
gmbr yg truk tu
sggup gk tuan punye pic tu nk smpan..hehehe
kalau aku la..dh buang lame dh..hehehe
sahabat yang baik..


kalau nk tau la..orgnye ni garang..
kalau kt kelas suara die je dgr
mengumpat lak aku ni..hehehe..sory2..
tah tibe2 je on9 ngn die td..
xpsl2 suh aku lukis gmbr die..
tapi xpe ar..time mood ade..
smngt nk melukis pun x hilang ag..
pakse gak dri aku ni lukis pic die ni..
yela..kesian gak..dr sek men ag suh aku lukis..
tp time tu aku mls..hehehe..


3 comments:

KING_RJRF said...

gamba aku ade jg hahhahah

zeri i am said...

caya la prof I.R

tintahatiku said...

hebat lukisan tu....:-)

Post a Comment